2014. december 10., szerda

Miért jó, ha pályázatunkat szakértőre bízzuk?


Pályázatot írni talán elsőre nem is tűnik annyira bonyolultnak, azonban, ha sikeres pályázatot szeretnénk, ahhoz szakértelemre van szükség. Számos helyen véthetünk hibát, és már egy apró mulasztás is veszélyeztetheti pályázatunk eredményességét. Ha szakértőhöz fordulunk, nem csak időt spórolunk meg, hanem közelebb kerülünk a pozitív elbíráláshoz, és célunk megvalósításához is.


Egy pályázatíró és tanácsadó cég már az első lépéseknél ott lesz velünk. Segítenek megtalálni az ideális pályázatot. Hiszen már itt elbizonytalanodhatunk. Nem könnyű a több száz pályázati felhívás, jogszabály, jogosultsági feltétel és speciális szakkifejezés között kiigazodni.

Azonban, ha szakértőhöz fordulunk, megkeresik a számunkra megfelelő pályázatot, és még az esélyeinket is felmérik.  Így nekünk csak azzal a pályázattal kell foglalkoznunk, melyen lehetőségünk van elnyerni a támogatást, és amely illeszkedik fejlesztési elképzeléseinkhez. Így nem esünk abba a hibába, hogy nem is a céljainkhoz illő pályázatot választjuk, melyen esélyünk sincs támogatást kapni, vagy épp hiányosan vagy hibásan beadott dokumentáció miatt lesz eredménytelen pályázatunk.

A pályázatírók a lehető legpontosabb pályázati anyagot állítanak össze.
Ha jól választ szakértőket, akkor olyanokat keres, akik sikerdíjas alapon dolgoznak, így elegendő akkor kifizetni díjukat, amikor már pozitívan elbírálták pályázatát. Kockázat nélkül érhet el sikert.

Egyes pályázati felhívások előírhatják üzleti terv benyújtását. Sok múlhat azon is, milyen tervet ad be, hiszen az üzleti tervnek nem csak az a célja, hogy alátámassza a projektelképzelést, hanem, hogy összhangban legyen a pályázati feltételekkel is. Egy szakértő ebben is segít.

Ráadásul sok pályázatíró cég, már nem csak a pályázat készítéssel, hanem a projektmenedzsmenttel is foglalkozik, így komplex szolgáltatást nyújtanak, melybe nem csak a pályázati tanácsadás és pályázatírás tartozik bele, hanem a projektmenedzsment tevékenység és a pályázatok utógondozása is.

Nagy szaktudással rendelkező, gyakorlott szakemberek gondos munkája biztosítja a pályázatok sikeres elnyerését, a hatékony támogatáslehívást és a pályázat monitoringját. A legelső lépéstől a legutolsóig végigkísérnek minket biztosítva a sikert, és a céljaink elérését.



Miért töltene hosszú órákat a pályázati feltételek értelmezésével, miért keresné napokig a megfelelő pályázatot, és miért bajlódna a pályázat megírásával, ha gyakorlott, nagy szaktudású szakértők elvégzik a feladatot Ön helyett?  Ne vesztegesse idejét, ne kockáztasson, bízza pályázatát szakértőkre!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük!