2016. február 16., kedd

7 tulajdonság, mellyel rendelkezik egy jó pályázatíró




Pályázatírót könnyű találni, jó pályázatírót már nehezebb. Ha eredményesen akarunk pályázni, és minél több támogatást szeretnénk elnyerni, nem mindegy kinek a kezébe adjuk pályázatunkat. 


Most összegyűjtöttünk 7 tulajdonságot, mellyel egy jó pályázatírónak rendelkeznie kell. Ha valamelyik hiányzik belőle, jobb, ha mást keresünk!



  1. Hitelesség és őszinteség: nem ígér többet, mint amit valóban, reálisan el lehet érni. Nem áltat, nem hiteget. Elárulja azt is, ha kevés a nyerési esély, illetve ha esélytelen a pályázaton nyerni.

  2. Elérhetőség: ha szükség van rá, elérhető, nem tűnik el napokra, nincsenek megválaszoltan hívások. Ha az ügyfélnek bármikor kérdése merül fel, a rendelkezésére áll. Kedvesen és segítőkészen figyel ügyfelei igényeire, problémáira.

  3. Megbízhatóság: a bizalom kulcsfontosságú. A legjobb lehetőségek megtaláláshoz a pályázatírónak részletes és olykor bizalmas információkat kell megtudnia a vállalkozásról, így fontos, hogy az ügyfél megbízzon benne és átadja a szükséges adatokat.

  4. Naprakészség: Ismeri és követi az aktuális pályázati felhívásokat, útmutatókat és közleményeket, jogszabályokat, híreket és szabályzatokat is. A megjelent pályázatokkal teljes mértékig tisztában van.

  5. Önállóság: Az ügyfeleket nem terheli feleslegesen. Fontosan tartja, hogy a lehető legkevesebb részt kelljen vállalniuk a pályázatírás során, a rájuk háruló feladatokat minimalizálja.

  6. Sokrétű tudás: Komplexen gondolkodik és kezeli az ügyeket, van ismerete, rálátása, tapasztalata az adott fejlesztési területeken. Tisztában van az adózási és jogszabályi háttérrel is.

  7. Precizitás: alaposan és hatékonyan dolgozik. Figyel a részletekre, felkészült. Felhívja a figyelmet minden kritériumra, apró betűs részre. Betartja a határidőket.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük!